MARKKINOINNIN KONSULTOINTI


KONSULTOINNILLA VAUHTIA RATTAISIIN


Kiinnostaako sinua kuulla, miten digitaalisuutta voidaan hyödyntää tehokkaasti yrityksesi näkyvyyden parantamiseksi? Tuntuuko siltä, että omat keinot ovat vähissä ja tarvitset ulkopuolisen neuvoa markkinointiin? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa! 


Hakukoneet ja sosiaalinen media tarjoavat lukuisia eri kanavia ja tapoja, joissa on mahdollista olla näkyvillä. Näkymällä eri medioissa olet asiakkaidesi silmissä olemassa. On tärkeää, että olet näkyvillä siellä, missä asiakaskuntasi viettävät aikaansa. Näitä kyseisiä medioita ovat muun muassa Google, Facebook, Instagram, LinkedIn jne. Konsultoin ja opetan teitä käyttämään tärkeimpiä kanavia ja niiden työkaluja, jotta saatte parhaan tuoton sijoittamallenne markkinointibudjetille.


Autan teitä hyödyntämään erilaisia medioita, joihin sisältöä tuottamalla saatte lisää näkyvyyttä yrityksellenne. Tämän päivän markkinoinnissa korostuvat sisältö sekä mainonnan oikeanlainen kohdistaminen. Näihin panostamalla saatte sijoittamallenne rahalle parhaimman tuoton. Ohjeistan yrityksiä tuottamaan asiakkailleen hyötyä, jolloin asiakkaiden sitouttaminen julkaisuihin tapahtuu kuin itsestään. Haluammehan lukea vain meitä kiinnostavaa sisältöä, josta koemme hyötyvämme jotain.


Tarjoan konsultointia myös kotisivujen toteutukseen sekä hakukoneoptimointiin, sillä tilanteenne voi olla se, että teillä on jo olemassa toimivat kotisivut, mutta haluaisitte parantaa kotisivujenne näkyvyyttä hakukoneessa ilman, että kolmas osapuoli toteuttaa hakukoneoptimointia alusta-alkaen kokonaan. Täten hakukoneoptimointiin liittyvä konsultaatio on paras ja kustannustehokkain ratkaisu.


Konsultoinnin kokonaishinta on aina tapauskohtainen. Toisille riittää perusasioiden kertaus ja toisille opetetaan markkinoinnin kuumimmat niksit alusta alkaen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin räätälöidään teidän yrityksellenne paras mahdollinen markkinointistrategia!


Konsultoinnit alkaen 100€+alv/tunti.Markkinoinnin Konsultointi
Share