KOTISIVUT YRITYKSELLE


KOTISIVUT YRITYKSELLE JA YKSITYISILLE


Kaipaavatko kotisivusi päivitystä tai oletko ensimmäisen kotisivusi tarpeessa? Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa.


Kotisivut yritykselle toimivat verkossa ensimmäisenä kontaktina asiakkaaseesi, joten kotisivujen ensivaikutelmalla on suuri merkitys siihen, miten asiakas suhtautuu liiketoimintaasi. Kotisivujen merkitys liiketoiminnassa kasvaa vuosi vuodelta enemmän. Digitaalisuus avaa paljon uusia mahdollisuuksia monen yrityksen liiketoimintaan ja hyödyntämällä nämä mahdollisuudet olet aina aallon harjalla muuttuvassa digimaailmassa.


Toteuttamani kotisivut ovat responsiivisia ja pohjaltaan valmiiksi hakukoneoptimoituja, joten ne toimivat hyvin kaikilla päätelaitteilla, sekä löytyvät ajan saatossa myös hakukoneesta. On tärkeää, että asiakkaan on helppo löytää etsimänsä tieto kotisivuilta nopeasti ja vaivattomasti, ja siksi panostan kotisivujen rakenteeseen ja helppokäyttöisyyteen.


KUUMIA LIIDEJÄ KOTISIVUILTA


Kotisivujen yksi tärkeimmistä tehtävistä on tuoda yrityksellesi uusia kuumia liidejä sekä kauppaa.  Jotta yhteydenotto yritykseesi olisi mahdollisimman helppoa, suosittelen kotisivuille lisättävän erilaisia yhteydenottotapoja, muun muassa puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, yhteydenottolomakkeen ja chatin. Näin kotisivuillasi vieraileva henkilö saa itse päättää, mikä on hänelle luonnollisin keino ottaa sinuun yhteyttä.


HAKUKONEYSTÄVÄLLISET KOTISIVUT


Kotisivut toteutetaan hakukoneystävällisiksi, jotta asiakkaasi löytävät sivusi hakukoneista mahdollisimman helposti. Kotisivujen hakukoneoptimointi tehdään aina ajankohtaisin Googlen hyvien hakukonesuositusten mukaisesti. Kotisivut ovat helposti päivitettävissä, joten voit halutessasi itse päivittää kotisivujasi helposti ja vaivattomasti. Autan myös kotisivujen päivitysten kanssa.

Kaikki kotisivuprojektit toteutetaan 100% tyytyväisyystakuulla. 


Kotisivut ja verkkokaupat alkaen 800€+alv.Kotisivut yritykselle
Share