HAKUKONEOPTIMOINTI


HAKUKONEOPTIMOINTI (SEO)


Hakukoneoptimoinnilla pyritään parantamaan verkkosivun orgaanista, eli ilman mainontaa olevaa sijoitusta hakukoneessa. Hyvällä hakutulossijoituksella varmistat, että palveluitasi etsivät potentiaaliset asiakkaat löytävät verkkosivusi hakukoneesta.


Kova kilpailu hakukoneen sijoituksista on lisännyt merkittävästi hakukoneoptimoinnin merkitystä kotisivuissa. Ilman oikeanlaista optimointia kotisivuja on vaikea saada nousemaan toivottuihin hakutuloksiin ja hakusijoituksiin.


Kotisivun hakukoneoptimointiin liittyy paljon erilaisia toimenpiteitä, joita muokkaamalla mahdollistetaan parempia sijoituksia hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin tulokset eivät näy heti, joten jatkuva sisällön optimointi takaa parhaan lopputuloksen. Käyttämällä liiketoimintasi tärkeimpiä avainsanoja teknisesti oikeissa paikoissasi kotisivuillasi varmistut siitä, että kotisivusi lähtevät nousemaan hakukoneessa oikeaan suuntaan. 


Hyvin optimoiduilla verkkosivuilla säästät hyvin paljon rahaa ja mahdollistat asiakkaidesi paremman tavoittamisen kustannustehokkaasti.


MITÄ HAKUKONEOPTIMOINTI MAKSAA?


Hakukoneoptimointien hinta on aina tapauskohtainen. On tapauksia, joissa  yrityksen kotisivusta puuttuu muutamia merkittäviä optimointeja ja toisessa tapauksessa optimointi tehdään alusta loppuun kokonaisuudessaan. Ota yhteyttä ja käydään yrityksenne kotisivut yhdessä läpi. Myös tarjouksen pyytäminen kannattaa aina.


Hakukoneoptimoinnit alkaen 300€+alv.Hakukoneoptimointi
Share