DIGIMARKKINOINTI


MARKKINOINTIA MYYNNIN EDISTÄMISEKSI


Tarjoan yrityksille kustannustehokkaita markkinointiratkaisuja myynnin edistämiseksi. Asetamme yhdessä yrityksen kanssa etapit markkinointiin, joiden kautta kuljemme haluttuun tavoitteeseen.


Tuotesalkkuni kehittyy jatkuvasti, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni tehokkaat, sekä ennenkaikkea ajankohtaiset kanavat markkinoinnin toteuttamiseen. Käytetyimpiä mainonnan muotoja asiakkaillani ovat Google hakusanamainonta, sosiaalisessa mediassa mainostaminen (Facebook ja Instagram), sekä natiivimainonta suurissa digimedioissa. Jokainen yritys on erilainen, joten jokaiselle asiakkaalle muokataan juuri heidän tarpeisiinsa tehokkain ratkaisu markkinoinnin toteuttamiseen.


Tarjoan markkinointiratkaisuja avaimet käteen- periaatteella, joka mahdollistaa yrityksille kustannustehokasta markkinointia. Tarvittaessa olen myös konsultoimassa asiakasta siitä, miten kehittää olemassa olevaa mainontaa.


Olen toteuttanut lukuisia markkinointikokonaisuuksia suomalaisille yrityksille vuosien varrella. Tunnetuimpia työkavereitani ovat Google Ads sekä Facebook Business Manager. Näiden kanssa vietän päivittäin aikaa nyt ja varmasti myös tulevaisuudessa.


GOOGLE ADS MAINONTA


Google on tunnustanut minut sertifioiduksi Google- mainonnan ammattilaiseksi. Se tarkoittaa, että olen suorittanut hyväksytysti useita testejä, joissa testataan osaamistani. Minulta löytyy tarvittava osaaminen, jotta pystyn kasvattamaan yritysten liiketoimintaa verkossa Google Adsin avulla.


Markkinoinnissa on tärkeää, että yrityksellä on olemassa ajantasaista sisältöä, mitä markkinoida. Sisältö on aina tärkein asia markkinoinnissa! Tarjoan ajankohtaiset kanavat ja kohdennustavat,  joiden kautta markkinoitavaa sisältöä tuodaan potentiaalisille asiakkaille. Olen myös apuna sisällöntuoton kanssa.


Toteuttamani mainonnan kuukausiveloitus alkaen 150€+alv/kk.


Share
Ota yhteyttä!